? ??????????????Triobelisk? ????? ?? ???Rating: 3.5 (2 Ratings)??393 Grabs Today. 1344 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Red Reign? ????? ?? ???Rating: 4.5 (2 Ratings)??548 Grabs Today. 1832 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????The Water Front BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS ?

Monday, February 21, 2011

sayang Sepenuh hati ~ Eka Faharatajuk ~ sayang sepenuh hati
penulis ~ Eka Fahara
Harga: RM 19.90
harga novel rack + pos ~ rm 17
Halaman: ~512
Berat: 500 gram

Sinopsis

KALAULAH Aira tahu lidah Fauzien tidak ber - tulang, dia tidak rela bertukar cincin dan bergelar tunang saat berangkat ke New Zealand. Kesetiaannya tidak dihargai bila Fauzien beralih kasih pada Izzi, teman baiknya sendiri. Memutuskan tali pertunangan adalah keputusan muktamad yang diambil agar dirinya tidak dibelenggu sakit hati dan benci. Dalam merawat luka di hati, Aira berkenalan dengan Adin. Perkenalan singkat itu tidak bermakna buatnya. Namun tidak bagi Adin. Dia gila bayang pada gadis berkulit mulus itu. Puas dia cuba memikat tetapi Aira ibarat me r pati makan di tangan. Jinak, tetapi lari bila ingin dipegang.

Laksa Kedah ala New Zealand membuatkan kasih Aira pada Adin mula berputik. Dia mula belajar bercinta lagi. Akhirnya, termeterailah hubungan suci yang didambakan. Namun kemunculan tiba-tiba Suri yang mengaku dia isteri Adin membuatkan jiwa Aira separuh mati. Andai itu kenyataan yang tersurat, Aira tega membawa diri. Dia akur walaupun hidup ini sesekali berlaku kebetulan. Hanya suratan takdir melengkapi sebuah kehidupan.

0 comments: